polovni automobili

07 Dec, 2008

Lancia Lybra 2.4 jtd SW

Generalna — Autor mg @ 18:16

Auto koji kod nas najčešće voze taksisti a napravljen je za menadžere . U ovom slučaju taksisti su doneli bolju odluku od menadžera.


U Fiatovoj velikoj porodici, automobili marke Lancia oduvek su predstavljali one uspešne i obrazovane rođake koji se nikada ne smeju glasno na večerama niti se mešaju u političke rasprave na slavama. Nikda ne štrče ali imaju stila.

Izvolite osnovne podake 2.4 JTD motora smeštenog u Lanciu Lybru:
Zapremina: 2387 ccm
Snaga: 140 ks – 103 kw @4000 obrtaja
Obrtni moment: 304 Nm @1800 obrtaja
Maksimalna brzina: 205 km/h
Prosečna potrošnja: 8.0 l Eurodiesela / 100km

Lybra se na tržištu pojavila 1999. godine kao naslednica Lancie Dedre. Ovim modelom kompanija je započela novu fazu u svojoj istoriji. Posle dugog niza godina primene prilično neupadljivog dizajna, odmerenih linija i oštrih uglova, u izlozima prodajnih salona osvanuo je auto koji je svojim oblikom, velikim okruglim farovima i drugim diskretnim, stilskim detaljima ukazao na svoj pedigre i podsetio na elegantne modele iz prošlosti poput Appie ili Aurelie. Tokom sedam godina proizvodnje Lybra nam je bila ponuđena kao limuzina ili karavan sa ukupno devet opcija kada je odabir motora u pitanju. Na žalost, tokom tih sedam godina na tržištu nije postavila nikakve rezultate vredne pažnje.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu